استاندارد HACCP ایمنی مواد غذایی
کمیته مشاوره ملی معیارهای میکروبیولوژیکی غذا در سال ۱۹۹۵ گروه کنترل نقطه بحرانی و تجزیهوتحلیل خطر را تأسیس کرد. هدف از تشکیل این گروه، بررسی و ارزیابی اسناد HACCP(سیستم کنترل نقطه بحرانی تجزیهوتحلیل خطر) تنظیمشده در نوامبر سال ۱۹۹۲ و مقایسه آن با اسناد این سیستم بود که کمیته کدکس برای بهداشت غذایی تهیهکرده بود. ماحصل بررسیهای این گروه موجر کردن اصول HACCP بود. این کمیته همچنین تعاریف موجود در این اسناد را بازبینی کرده و موارد جدیدی به آن اضافه کرد. برای مثال در این اسناد قسمتهایی برای برنامههایی پیشنیاز، آموزش و مهارت بخشی، و اجرا و ابقای اصول HACCP اضافه شد. علاوه بر این موارد، کاربرد اصول موجود در این اسناد با جزئیات بیشتری توضیح داده شد و دستهبندی جدید برای شناسایی نقاط کنترل بحرانی (CCPs) معرفی گشت.